Vinn på poker

Poker hade sin storhetstid på mitten av 2000 talet – alla pratade om poker, såg på poker och spelade poker online eller mot kompisar. Poker-boomen kom i samband med att en man med det passande namnet Chris Moneymaker vinner World Series Of Poker – och att nätpokern fick sitt genombrott. På kort tid exploderade industrin och alla människor skulle spela poker och drömde om att bli nästa pokermiljonär.vinn på poker

Numera så är pokern ett minne blott för många av oss – det finns självklart kvar ett antal entusiaster, men den stor massan har gått vidare. En stor anledning till detta är att realiteten knackade på dörren och många människor insåg hur svårt det var att vinna pengar på just pokern i det långa loppet. Oddsen när man sitter runt ett bord med spelare som alla kan spelet minskar radikalt, man slåss ofta om med marginella odds och fluktuationerna blir alldeles för stora.

Självklart så är det ett fåtal svenskar som har legat på rätt sida av oddsen en längre tid, och på högre insatser som både skapat sig ett namn och en karriär på pokern. Men i verkligheten och matematiskt så kommer även dessa personer tillslut att förlora. Poker är en oerhört komplex spelform som innehåller allt från matematik, psykologi och en del tur – många moment som oavsett hur duktig man är på att läsa spelare, kunna siffrorna och oddsen – inte kunna påverka vissa utfall gör att slumpmomentet kan knäcka vilken spelare som helst. Det är oerhört många spelare som tagit rätt beslut en längre tid och ändå alltid gått med förlust – denna faktor har varit bidragande till att många spelare lagt korten på bordet och lämnat pokern för andra sätt att vinna pengar.

Om man fortfarande är sugen på att testa poker online så finns det mer eller mindre enbart ett spelbolag kvar som erbjuder nätpoker förutom svenskaspel.se – Det är världsberömda pokerstars.com som är synonymt med poker på nätet än i dag.